Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ελλάς, σημαίνει «οι πέτρες του φωτός»

Υπάρχει Παράδεισος; ΝΑΙ! Δείτε τον...
 
Heaven on Earth truly exists, and it is in Hellas, which is the correct name of Greece. All kind of nature, mountains, forests, rivers, islands, beaches, castles, lakes, seas, rocks, volcanoes, all different, all great !
Here are only a few of the thousands of photos (*from the Hellenic word "photografia") that we could show you if we had enough space!
Hellas means the place of light! And that's why:
-----
Ο Παράδεισος επί της Γης πραγματικά υπάρχει και βρίσκεται φυσικά στην Ελλάδα. Όλα τα είδη φύσης, βουνά, δάση, ποτάμια, νησιά, παραλίες, πέτρες, ηφαίστεια, θάλασσες! Όλα διαφορετικά, όλα υπέροχα!
Δείτε μερικές φωτογραφίες από τις χιλιάδες που θα μπορούσαμε να βάλουμε, που αποτελούν ένα μικρό δείγμα για το τι είναι Ελλάδα.
Ελλάς, σημαίνει «οι πέτρες του φωτός» και ο λόγος είναι αυτός:















































Info e-fungus.gr:
Κάποιες από τις φωτογραφίες είναι δικές μας, πολλές φωτογραφίες δανειστήκαμε από το διαδίκτυο και από την σελίδα: «Ελλάδα, η πιο όμορφη χώρα» (facebook).
Η εντυπωσιακή φωτογραφία της Θεσσαλονίκης μας ήρθε με e-mail.
Η φωτογραφία της Κέρκυρας με το σταυρό, είναι του Βασίλη Δουκάκη
Η φωτογραφία του Πόρου, είναι του Βασίλη Τσανάκα.
Η φωτογραφία της Κέρκυρας - Βενετίας, είναι της Λίνας Ανεμογιάννη.
Η προτελευταία φωτογραφία με τίτλο: "Οι Περσείδες «λούζουν» τα Μετέωρα" ελήφθη στις 13/08/2013 από τον Babak Tafreshi που απαθανατίζει με τη φωτογραφική του μηχανή τα «πεφταστέρια» πάνω από τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων και δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της NASA.
Στην τελευταία φωτογραφία απεικονίζονται: Ο Παρεθενώνας, ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο και δεξιά το Αγιο Ορος. Η μεγάλη φωτογραφία είναι από την Σαντορίνη.


από FOCUS on

πηγή της πηγής: e-fungus

4 σχόλια:

  1. Η πηγή είναι λάθος, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Πηγή δεν είναι από που διαβάσαμε το άρθρο αλλά ποιος το έφτιαξε. Διορθώστε το παρακαλώ:

    http://www.e-fungus.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=418:where-is-this-place-gia-sou-hellas&catid=36:good-news&Itemid=54

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts